Facebook Share Youtube Channel
Bashkohu me ne në Facebook
Ndihmë për konsumatorin 24h

Fondacioni Humanitar Golden Eagle ndan bursa për Studime

Fondacioni Humanitar Golden Eagle në bashkëpunim me pijen energjike Golden Eagle fillon kampanjen për ndarjen e busrave për studime për vitin akademik 2015/2016.

Për çdo produkt të shitur të pijes energjike Golden Eagle do të ndahen 2 Cent për kampanjen.

Aplikacionin per Bursa mund ta shkarkoni nga linku i mëposhtëm.

Kurse aplikacionin e plotësuar ju mund ta dërgoni në email adresën: bursa@goldeneagle-ks.com

Paraprakisht shkarkoni kriteret për aplikim burse ku mund të shikoni kushtet për aplikim si dhe dokumentat e nevojshme.

Pas shkarkimit të aplikacionit, ju duhet ta mbushni atë në formën e shkruar ta skanoni dhe së bshku me dokumentet tjera që kerkohen ,(mund ti shikoni ne linkun KRITERET PËR APLIKIM BURSE) ti dergoni ne email adresen e shënuar mësipër.

Të drejt aplikimi kanë të gjithë studentat nga Kosova,Maqedonia,Shqipëria,Mali iZi, Lugina e Preshevës.

Kujdes dokumentat e pa kompletuara nuk do të shqyrtohen.