Facebook Share Youtube Channel
Bashkohu me ne në Facebook
Ndihmë për konsumatorin 24h

FRUTEX - TOP NDERMARRJA E VITIT 2015

Agjensioni per promovim te investimeve dhe zhvillim të ndermarrjeve -KIESA në bashkëpunimë me Shoqaten e Eksportuesve të Kosoves ndanë qmimin për top ndermarrjen eksportuese të vitit, ku në këtë eveniment kompania Frutex Sh.p.k. u shpall si ndermarrja më e sukeseseshme e vitit 2015.Produktete e Kompanise Frutex eksportohen ne 20 vende Kete vite per here te pare ka filluar te ekportoje ne GjermanAgjensioni per promovim te investimeve dhe zhvillim të ndermarrjeve -KIESA në bashkëpunimë me Shoqaten e Eksportuesve të Kosoves ndanë qmimin për top ndermarrjen eksportuese të vitit, ku në këtë eveniment kompania Frutex Sh.p.k. u shpall si ndermarrja më e sukeseseshme e vitit 2015.Produktete e Kompanise Frutex eksportohen ne 20 vende Kete vite per here te pare ka filluar te ekportoje ne Gjerman