Facebook Share Youtube Channel
Bashkohu me ne në Facebook
Ndihmë për konsumatorin 24h

Lista e pyetjeve të shpeshta

Më poshtë kemi prezantuar listen e pyetjeve të shpeshta të cilat bëhen nga konsumatorët, ose mund të jenë me rëndësi. Ky seksion I faqes do të pasurohet vazhdimisht me pyetje dhe përgjigje të reja, varësisht prej kërkesave

Kliko mbi pyetjen

A përmban Golden Eagle alkool?

 

Jo, Golden Eagle është pije energjike pa përmbajtje alkooloike.

A guxon të pihet Golden Eagle nga diabetikët

 

Me rëndësi është se Golden Eagle përmban sheqer, dhe nuk rekomandohet tek personat me nivel të lartë të sheqerit në gjak. Megjithatë preferohet të konsultonei me mjekun paraprakisht.

 

Golden eagle së shpejti do të jetë në treg me versionin Pa Sheqer

Cila është saisa e rekomanduar ose e limituar e konsumit të Golden Eagle

 

Gjatë studimeve nuk është treguar ndonjë efekt anësore edhe kur është konsumuar në sasi të mëdha. Megjithatë kjo varet prej individëve dhe gjendjes së tyre shëndetësore.

 

Sasia e rekomanduar është 500 ml (2 kanaqe alumini) sepse nëse konsumoni më shumë, efekti i pagjumësisë do të zgjatet.

A përmbajnë alkool produtet tjera nga Frutex

 

Jo. Asnjë nga produktet e kompanisë Frutex nuk përmbanë alkool

Cili është dallimi mes Nektarit dhe Lëngut në produktet Relax dhe Frutex

 

Nektar nënkupton se përbërja frutore e produktit është mbi 51%. Kurse Lëngjet tjera e kanë këtë përmbajtje më të vogël, varësishtp prej llojit të produktit.

 

Gjithmonë shikoni shenimet në tiketë për përmbajtjen e produktit dhe vleart e ti ushqyese

Ku prodhohet Golden Eagle dhe pijet tjera Frutex

 

Të gjitha pijet, përfshirë Golden Eagle, lëngjet Frutex dhe Relax prodhohen në Kosovë me teknologji moderne Italiane, Gjermane, Sllovene dhe Kanadeze

Kush e kontrollon cilësinë e produkteve


Frutex SH.P.K. i kushton vëmendje të veçantë cilësisë dhe mbikqyrjes së saj, andaj për këtë qëllim ne kemi angazhuar shumë institute kompetente si mbikqyres të vazhdueshëm të cilësisë siç janë:

  • Instituti Austriak LAW GmbH
  • Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës
  • Instituti Bujqsor i Kosovës
  • dhe nga laboratori që operon në kuadër të fabrikës

Nuk po e gjeni përgjigjen tuaj? Atëherë plotësoni pyetësorin e mëposhtëm dhe ne ju pergjigjemi me e-mail