Facebook Share Youtube Channel
Bashkohu me ne në Facebook
Ndihmë për konsumatorin 24h

Fruta dhe vitamina pa fund në të gjitha produktet e familjes Relax

Lëngje nga nektari i frutave, disa prej tyre jo vetëm lëng, por 51% përmbajtje frutore dhe masë e dendur frutash vetëm në Relax

Frutex prodhon një numër të madh të lëngjeve nën emrin “Relax” . Në këtë familje të lëngjeve bëjnë pjesë të gjitha frutat e zakonshëm prej të cilave prodhohet lëngu cilësorë, falë teknologjisë moderne që operon si linje e veçantë në kuadër të Frutex.

 

Këto lëngje kanë përmbajtje të pasur frutore dhe gjithashtu përmbajnë sasi dhe lloje të ndryshme të vitaminave, ku përmbajtjen dhe vlerat e secilit lëng mund ti gjeni në etiketat përkatëse