Facebook Share Youtube Channel
Bashkohu me ne në Facebook
Ndihmë për konsumatorin 24h

Përfaqësitë e Golden Eagle në disa shtete evropiane dhe botërore

Suksesi i produkteve tona nuk kufizohet vetëm brenda Kosovës. Produktet tona tani shpërndahen në disa shtete evropiane dhe botërore. Kjo dëshmon më së miri për cilësinë e lartë të produkteve tona. Kërkesat në shtetet tjera janë në rritje të vazhdueshme.

Për ne kufijtë nuk egzistojnë, ne jemi aty ku jeni ju!

Lista e përfaqësuesve

Më poshtë kemi prezantuar listën e distributorëve të autorizuar të produkteve tona në vende të ndryshme. Ne vazhdimisht do ta pasurojmë këtë faqe me distributorë të rijnë të cilët priten që së shpejti ti shtohen kësaj liste.

Distributorët aktual

Golden Eagle USA

Amerikë

 

Gjermani

 

Golden Eagle Albania

Shqipëri

 

 

 

Golden Eagle Austria

Austri

 

 

Golden Eagle Italy

Itali

 

 

 

 

Golden Eagle Swiss

Zvicër

 

Gabon

 

Golden Eagle Slovenia

Sloveni

 

 

 

Golden Eagle Macedonia

Macedoni

 

 

 

 

 

Golden Eagle Montenegro

Mali i Zi

 

 

Golden Eagle BiH

Bosnia & Hercegovina

 

 

 

Libia

Libi

 

 

Serbi

 

 

Togo

 

Sengal

 

United Kingdom

 

Guinea