Facebook Share Youtube Channel
Bashkohu me ne në Facebook
Ndihmë për konsumatorin 24h

Departamenti i marketingut në Frutex

Bizneset e suksesshme zakonisht karakterizohen nga fushata të suksesshme të marketingut. Një nga këto biznese është edhe Frutex

Fushatat e Golden Eagle

Gjatë periudhës shumëvjeçare të ekzistencës së Golden Eagle në treg, qindra mijëra euro janë investuar direkt në marketing dhe promocion. Këto investime kanë qenë gjithmonë të suksesshme dhe na kanë mundësuar që të komunikojmë sa më shumë me konsumatorët tanë.

 

Nga pamundësia e prezantimit të gjithë këtij materiali promocional, ne kemi prezantuar më poshtë disa nga fushatat tona të marketingut nëpër spektakle ose vente të ndryshme në shumë shtete.

Fushatat e marketingut të Golden Eagle

Golden Eagle Big Brother Albania

Big Brother Albania Show ( dy sezone)

 

Golden Eagle ka qenë prezent në dy sezone të spektaklit më të famshëm shqiptar "Big Brother Albania"

Lloji i prezantimit: Me produkte dhe pormocion si dhe TV prezantim

Mediumi: Top Channel Albania * Digitalb HD Broadcast

Golden Eagle Milioner

Kuizi MIlioneri

 

Golden Eagle prezent edhe në kuizin e famshëm "Kush do të bëhet Milioner"

Lloji i prezantimit: Me produkte dhe TV prezantim

Mediumi: RTK, Klan TV, (Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni)

Golden Eagle Fiks Fare

Fiks Fare

 

Golden Eagle prezent edhe në Fiks Fare në Shqipëri (emision ivestigiv dhe argetues)

Lloji i prezantimit: Me produkte dhe pormocion si dhe TV prezantim

Mediumi: Top Channel Albania * Digitalb HD Broadcast

Golden Eagle Kafeneja Jone

Kafeneja Jonë

 

Golden Eagle prezent edhe në serialin e përjavshëm vendor "Kafeneja Jonë"

Lloji i prezantimit: Me produkte dhe pormocion si dhe TV prezantim

Mediumi: RTK Radio Televizioni i Kosovës

Golden Eagle Zone e Lire

Zone e Lirë

 

Po ashtu Golden Eagle ka qene prezent në emisionin e Aqian Canit "Zonë e Lirë"

Lloji i prezantimit: Me produkte dhe TV prezantim

Mediumi: Vizion Plus (Shqipëri)

Golden Eagle VIP Shpija

VIP Shpija e Kosovës

 

Golden Eagle ka qenë prezent edhe në spektaklin "VIP Shpija e Kosovës:

Lloji i prezantimit: Me produkte dhe pormocion si dhe TV prezantim

Mediumi: KohaVision dhe Kujtesa

Golden Eagle Kutia

Kutia

 

Golden Eagle prezent në spektaklin ditor "Kutia"

Lloji i prezantimit: Me produkte  dhe TV prezantim

Mediumi: Tv Klan dhe Klan Kosova

Golden Eagle Vala Mala Show

Vala Mala Show

 

Fillimi i promocionit ishte në emisionin e përjavshëm "Vala Mala Show"

Lloji i prezantimit: Me produkte dhe pormocion si dhe TV prezantim

Mediumi: KohaVision

Golden Eagle Shpija

Shpija e Kosovës

 

Golden Eagle ka qenë prezent edhe në spektaklin "Shpija e Kosovës"

Lloji i prezantimit: Me produkte dhe pormocion si dhe TV prezantim

Mediumi: Rtv21

Fushata dhe promocione tjera

Gjithashtu edhe në fushat tjera janë bërë investime të mëdha, përfshirë këtu fushata promovuese në televizion, ueb marketing, dhurata të ndryshme për festa, shpërndarje falas e pijeve për raste të ndryshme, etj

 

Golden Eagle edhe në të ardhmen është i hapur që fuqishëm të mbështet iniciativa dhe ide të reja. Ne mbesim të dedikuar që ti dërgojmë produktet tona në nivel tjetër të marketingut, të të avancuar dhe më të pranueshëm nga publiku