Facebook Share Youtube Channel
Bashkohu me ne në Facebook
Ndihmë për konsumatorin 24h

Lista e produkteve nga Frutex

Që nga viti 1994 Frutex ka qenë prodhues aktiv i disa produkteve. Shumica e produkteve të prodhuara në fillim tani janë zavendësaur me produkte të re, përfshirë edhe teknologjnë e re

Produktet sipas numrit të artikullit

Golden Eagle

Golden Eagle


Pije Energjike jo-alkoolike me për mbajtje taurine, largon lodhjen dhe gjumin

 

Art: FR100
Neto: 0.25 l, kanaqe alumini
Paketimi: 1/24

Golden Eagle Sugar Free

Golden Eagle Sugare Free

Pije Energjike jo-alkoolike  pa sheqer.

 

Art: FR110
Neto: 0.25 l, kanaqe alumini
Paketimi: 1/24

Golden Eagle Erotic

Golden Eagle Erotic

Pije Energjike jo-alkoolike me përmbajtje taurine.

 

Art: FR120
Neto: 0.25 l, kanaqe alumini
Paketimi: 1/24

Golden Eagle For All 0.25L

Golden Eagle For All

Pije freskuese me shije të pijes energjike.

Nuk përmban:

Kofein

Taurin 

Guarana

Gingseng

 

Art: FR120
Neto: 0.25 l, kanaqe alumini
Paketimi: 1/24

Bitter Lemon

Frutex Bitter Lemon

 

Pije fresukese jo-alkoolike me bazë limoni

 

Art: FR130
Neto: 0.25 l, ALU
Pack: 1/24

Relax Dredhzë

Nektar Dredhze

 

Nektar Dredhze. Përmbajtje e frutave 51%

 

Art: FR140
Neto: 0.25 l, ALU
Pack: 1/24

Relax Rrush

Nektar Rrushi

 

Nektar rrushi. Përmbajtje e frutave 51%

 

Art: FR150
Neto: 0.25 l, ALU
Pack: 1/24

Relax Multivitamin

Relax Multivitamin

 

Pije jo-alkoolike nga kombinimi i shumë lloje të frutave dhe vitaminave

 

Art: FR160
Neto: 0.25 l, ALU
Pack: 1/24

Relax Vishnje

Relax Vishnje

 

Nektar vishnje. Përmbajtje e frutave 51%

 

Art: FR170
Neto: 0.25 l, ALU
Pack: 1/24

Relax Pjeshkë

Relax Pjeshkë

 

Nektar pjeshke. Përmbajtje e frutave 51%

 

Art: FR180
Neto: 0.25 l, ALU
Pack: 1/24

Relax Mollë

Relax Mollë

 

Nektar molle. Përmbajtje e frutave 51%

 

Art: FR190
Neto: 0.25 l, ALU
Pack: 1/24

Relax Orange 100%

Relax Orange 100%

 

Nektar portokalli. Përmbajtje e  frutave 51%

 

Art: FR200
Neto: 0.25 l, ALU
Pack: 1/24

Relax Ice Tea

Relax Ice Tea

 

Qaj i ftohtë me shije pjeshke.

 

Art: FR 210
Neto: 0.25 l, ALU
Pack: 1/24

Golden Eagle

Golden Eagle 1.5 L

 

Pije Energjike jo-alkoolikeme përmbajtje taurine,  largon lodhjen dhe gjumin

 

Art: FR200
Neto: 1.5 l, PET shishe plastike
Paketimi: 1/6

Golden Eagle 0.5 L

Golden Eagle 0.5 L

 

Pije Energjike jo-alkoolikeme përmbajtje taurine,  largon lodhjen dhe gjumin

 

Art: FR210
Neto: 0.5 l, PET
Pack: 1/12

Golden Eagle 1.0 L

Golden Eagle 1.0 L

 

Pije Energjike jo-alkoolike me përmbajtje taurine,  largon lodhjen dhe gjumin

 

Art: FR220
Neto: 0.5 l, PET
Pack: 1/6

Relax Multivitamin 1.5 L

Relax Multivitamin 1.5 L

 

Pije jo-alkoolike nga kombinimi i shumë lloje të frutave dhe vitaminave

 

Art: FR300
Neto: 1.5 l, PET
Pack: 1/6

Relax Multivitamin 0.5 L

Relax Multivitamin 0.5 L

 

Pije jo-alkoolike nga kombinimi i shumë lloje të frutave dhe vitaminave

 

Art: FR305
Neto: 0.5 l, PET
Pack: 1/12

Relax Multired 1.5 L

Relax Multired 1.5 L

 

Pije jo-alkoolike nga kombinimi i shumë lloje të frutave të malit

 

Art: FR310
Neto: 1.5 l, PET
Pack: 1/6

Relax Multired 0.5 L

Relax Multired 0.5 L

 

Pije jo-alkoolike nga kombinimi i shumë lloje të frutave të malit

 

Art: FR315
Neto: 0.5 l, PET
Pack: 1/12

Relax mollë e gjelbër 1.5 L

Relax mollë e gjelbër 1.5 L

 

Pije fresukese jo-alkoolike me bazë lëngun nga molla e gjelbërt

 

Art: FR330
Neto: 1.5 l, PET
Pack: 1/6

Relax mollë e gjelbër 0.5 L

Relax mollë e gjelbër 0.5 L

 

Pije fresukese jo-alkoolike me bazë lëngun nga molla e gjelbërt

 

Art: FR335
Neto: 0.5 l, PET
Pack: 1/12

Relax Orange 1.5 L

Relax Orange 1.5 L

 

Pije fresukese jo-alkoolike me bazë lëngun nga portokalli

 

Art: FR340
Neto: 1.5 l, PET
Pack: 1/6

Relax Orange 0.5 L

Relax Orange 0.5 L

 

Pije fresukese jo-alkoolike me bazë lëngun nga portokalli

 

Art: FR345
Neto: 0.5 l, ALU
Pack: 1/12

Relax Boronic 1.5 L

Relax Boronic 1.5 L

 

Pije fresukese jo-alkoolike me bazë lëngun nga boronica

 

Art: FR350
Neto: 1.5 l, PET
Pack: 1/6

Relax Ice Tea 0.5L

Relax Ice Tea 0.5 L

 

Qaj i ftohtë me shije pjeshke.

 

Art: FR355
Neto: 0.5 l, ALU
Pack: 1/12

Relax Ice Tea 1.5 L

Relax Ice Tea 1.5 L

 

Qaj i ftohtë me shije pjeshke.

 

Art: FR355
Neto: 0.5 l, ALU
Pack: 1/12

Porositja e produkteve

Ju lutemi referohuni numrit të artikullit pranë secilt rodukt nëse planifikoni të bëni porosi. Secili produkt ka numrin unik të artikullit, përmbajtjen dhe paketimin, kështu porositë tuaja do të jenë më të sakta dhe do të shmangen gabimet eventuale gjatë porosisë

Frutex