Kontakt

044 119 925

Bëhu përfaqësues

Apliko për përfaqësues

Merrni përfaqësi

Dëshironi të merrni përfaqësinë për ndonjë shtet, atëherë ju mund ta dërgoni kërkesën tuaj online dhe ne do t'ju kontaktojmë për të diskutuar më shumë rresh mundësive të bashkpunimit

Pija më e njohur energjike në Kosovë, fu furnizon me energji, ju mbanë të freskët dhe rrit koncentrimin. 

Shiko më shumë 

Produktet Tona

 

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.