Kontakt

044 119 925

Shqip

Distributorët

Pijet tona mund ti gjeni në shumë vende të botës

Suksesi i produkteve tona nuk kufizohet vetëm brenda Kosovës. Produktet tona tani shpërndahen në disa shtete evropiane dhe botërore. Kjo dëshmon më së miri për cilësinë e lartë të produkteve tona. Kërkesat në shtetet tjera janë në rritje të vazhdueshme, dhe së shpejti kësaj liste do ti shtohen edhe shtetet tjera

Shtetet ku i gjeni produktet tona

 

Kosovë

Që nga viti 2007

Shqipëri

Që nga viti 2007

Bosnie dhe Her.

Që nga viti 2007

Maqedoni

Që nga viti 2007

Montenegro

Që nga viti 2007

Serbi

Që nga viti 2007

Bulgari

Pershkrimi

Zvicer

Që nga viti 2007

Gjermani

Që nga viti 2007

Austri

Që nga viti 2007

Suedi

Pershkrimi 2007

Slloveni

Që nga viti 2007

Titulli

Pershkrimi

Belgium

Pershkrimi

Czechia

Pershkrimi

ITALI

Që nga viti 2007

Angli

Që nga viti 2007

Guinea

Që nga viti 2007

Togo

Që nga viti 2007

Senegal

Që nga viti 2007

Libia

Që nga viti 2007

Guinea  Bissau

Pershkrimi

Mauritania

Pershkrimi

Liberia

Pershkrimi

Mali

Pershkrimi

Jemen

Pershkrimi

Kuwait

Pershkrimi

Jordan

Pershkrimi

Irak

Pershkrimi

Taiwan

Pershkrimi

Merrni përfaqësi

Dëshironi të merrni përfaqësinë për ndonjë shtet, atëherë ju mund ta dërgoni kërkesën tuaj online dhe ne do t'ju kontaktojmë për të diskutuar më shumë rresh mundësive të bashkpunimit

Plotëso formën

Pija më e njohur energjike në Kosovë, fu furnizon me energji, ju mbanë të freskët dhe rrit koncentrimin. 

Shiko më shumë 

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.