Kontakt

044 119 925

Shqip

E jashtëzakonshme, Relax në Izrael!

Nga sot kompania Frutex filloi t’i  eksportojë lëngjet Relax në shtetin e Izraelit, duke iu bashkangjitur listës së vendeve ku eksportohen këto produkte.

Vetëm gjatë vitit 2019, Frutex është zgjeruar edhe në tregjet e Hungarisë, Francës, Kongos dhe Kenias duke bërë që produktet e kompanisë Frutex të jenë një ndër produktet më të shitura kosovare në botë. Këto brende tanimë mund t’i gjeni në katër kontinentet e botës: Europë, Afrikë, Azi e deri në Amerikë.

Kualiteti dhe cilësia sipas standardeve ndërkombëtare, ka bërë që pija energjike Golden Eagle dhe lëngjet Relax të jetë një konkurrent i fortë në tregun ndërkombëtar dhe qëllimi i saj është që të rrit eksportin edhe në shumë vende të tjera të botës.

 

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.