Kontakt

044 119 925

Fondacioni

Titulli

Informacione rreth fondacionit

Kompania FRUTEX do të ndajë nga 2 centë për çdo produkt të shitur RELAX, ndërsa Fondacioni Humanitar “Golden Eagle” do ta ndihmojë këtë projekt me 10 mijë euro.

Me qëllim së sensibilizimit dhe mbledhja e fondeve për ndihmë fëmijëve të prekur nga kanceri, kompania FRUTEX dhe fondacioni “Golden Eagle”, do të organizojnë edhe aktivitetet të tjera, si koncerte humanitare, turne sportesh të ndryshme. 

Shaqir Palushi, nga kompania RELAX, në një konferencë për shtyp, ka treguar se përmes biletave nga këto aktivitete që do të organizojmë, do të mbledhim fonde për të ndihmuar fëmijët e prekur nga kanceri. Gjithashtu ai ka thënë se edhe biznese të tjera, që janë në bashkëpunim me këtë kompani, janë shprehur të gatshme ta ndihmojnë këtë projekt humanitar.

Kjo fushatë, sipas Palushit, është planifikuar të zgjasë së paku dy muaj, dhe në përfundim të saj, nga mjetet e tubuara, në koordinim me stafin e hematoenologjik të klinikës pediatrie do të blihen pajisje të nevojshme.

Fondacioni “Golden Eagle” është themeluar këtë vit, është regjistruar pranë MSHP dhe qëllimi i tij është që një pjesë të fitimit të kompanisë t’i dedikohen këtij fondi dhe përmes tij të ndihmohen kategori të ndryshme të qytetarëve sipas prioritetit të nevojave më emergjente.

SHIKO FAQEN E FONDACIONIT NË FACEBOOK 

Pija më e njohur energjike në Kosovë, fu furnizon me energji, ju mbanë të freskët dhe rrit koncentrimin. 

Shiko më shumë 

Produktet Tona

 

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.