Kontakt

044 119 925

Fondacioni Humanitar Golden Eagle ndan 13000 euro për mantilbarëdhet

Fondacioni Humanitar Golden Eagle ndan 13000 euro për mantilbarëdhet

Sot syt e të gjithë njerzimit janë drejtuar tek mjekët të cilet i shohim si shpresë e vetme për shpëtim nga kjo e keqe që ka kapluar boten.
Ata sot po rrezikojnë jeten e tyre për të shpëtuar jetë.
Zoti i ruajt kudo që janë.
Fondacioni Golden Eagle ndanë për stafin e Reparti Infektivë të QKUK-së:10000 Euro.
Për stafin e QKFM-Suharekë:3000 Euro.
Të dashur qytetar mbështetja më e madhe që mund ti japim atyre është duke respektuar këshillat e tyre .
#RriNëShtëpi

 

Produktet Tona

 

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.