Kontakt

044 119 925

Frutex - Top eksportuesi i vitit 2015

Agjensioni për Promovim të Investimeve dhe Zhvillim të Ndërmarrjeve - KIESA në bashkëpunim me Shoqatën e Eksportuesve të Kosovës ndanë çmimin për top ndërmarrjen eksportuese të vitit.

Në këtë eveniment kompania "Frutex Sh.p.k." u shpall si ndërmarrja më e suksesshme e vitit në eksport.

Produktet e Kompanisë "Frutex" eksportohen në 20 vende, derisa këtë vit për herë të parë ka filluar të eksportojë në Gjermani, Britani të Madhe, Senegal, Guinea Bisao dhe Mali. 

Certifikata

Produktet Tona

 

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.