Kontakt

044 119 925

Shqip

Golden Eagle dhe Relax tani prezent edhe në Francë

Golden Eagle, pija energjike më e shitur në Ballkan si dhe lëngjet Relax, të cilat eksportohen në mbi 30 shtete të botes, tani mund t’i gjeni edhe në tregun e shtetit francez.

Kompania Frutex ka arritur marrëveshje me kompaninë Sasu Polat nga Lyoni, që të jete distrubitor i brendeve të saj, për këtë shtet.

Kualiteti dhe cilësia sipas standardeve ndërkombëtare, ka bërë që pija energjike Golden Eagle dhe lëngjet Relax të jetë një konkurrent i fortë në tregun ndërkombëtar, dhe qëllimi i saj është që të rrit eksportin edhe në shumë vende të tjera të botës.

Këto brende tani mund ti gjeni në katër kontinente të botës: Evropë, Afrikë, Azi e deri në Amerikë. /Telegrafi/

 

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.