Kontakt

044 119 925

Golden Eagle Junior

golden eagle junior

Pija energjike më e kërkuara në Kosovë, prezente në treg që nga vitet 2000, Golden Eagle sjell energji, freski dhe rrit koncentrimin. Është e njohur si pije që rrit përqendrimin, duke larguar lodhjen dhe gjumin.  Versioni për fëmijë nuk përmban kofein dhe taurin

detaje

Pije freskuese joalkoolike pa kofein ëdhe  taurinë. Kofeinë 32mg/100 ml.Përbërsit kryesor: ujë, sheqer, acid limoni E330,CO2 min.3gr Natrium citrat E331, aromë e ngjyrosur me E150a dhe E101, Vitamina (niacin, acid pantonik, B6, B12).  Materia e thatë min.10%.

  • Mund të konsumohet nga të gjitha moshat
  • Nuk përmban kofein
  • Nuk përmban taurin
  • Nuk përmban alkool

pyetje

A guxon të pihet Golden Eagle nga diabetikët

Me rëndësi është se Golden Eagle përmban sheqer, dhe nuk rekomandohet tek personat me nivel të lartë të sheqerit në gjak. Megjithatë preferohet të konsultonei me mjekun paraprakisht.

Golden eagle së shpejti do të jetë në treg me versionin Pa Sheqer

Kush e kontrollon cilësinë

Frutex SH.P.K. i kushton vëmendje të veçantë cilësisë dhe mbikqyrjes së saj, andaj për këtë qëllim ne kemi angazhuar shumë institute kompetente si mbikqyres të vazhdueshëm të cilësisë siç janë:

  • Instituti Austriak LAW GmbH
  • Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës
  • Instituti Bujqsor i Kosovës
  • dhe nga laboratori që operon në kuadër të fabrikës

 

A përmbajnë alkool produtet tjera nga Frutex

Jo. Asnjë nga produktet e kompanisë Frutex nuk përmbanë alkool

Ku prodhohet Golden Eagle dhe pijet tjera Frutex

Të gjitha pijet, përfshirë Golden Eagle, lëngjet Frutex dhe Relax prodhohen në Kosovë me teknologji moderne Italiane, Gjermane, Sllovene dhe Kanadeze

Më shumë informata

Për çdo kërkesë dhe pyetje që mund të keni rreth kompanisë ose produkteve tona, ju lutemi që të na kontaktoni dhe ne do të kemi kënaqësinë që t'ju përgjigjemi porosive tuaja. Na shkruani përmes faqes kontaktuese

NA KONTAKTONI

 

Produktet Tona

 

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.