Kontakt

044 119 925

Golden Eagle Sugar Free

Golden eagle sugar free

Pija energjike më e kërkuara në Kosovë, prezente në treg që nga vitet 2000,  Golden Eagle sjell energji, freski dhe rrit koncentrimin. Është e njohur si pije që rrit përqendrimin, duke larguar lodhjen dhe gjumin. Është pija idelae për të rezistuar orarit të punës gjatë natës

Përmbanë taurinë dhe nuk preferohet për moshat e reja nën 18 vjeç. Nuk përmbanë alkool. 

 • Preferohet e ftohtë
 • Nuk duhet përzier me alkool
 • Largon gjumin dhe lodhjen
 • Rrit përqendrimin

detaje

Pije energjike freskuese joalkoolike me sasi të lartë të kofeines dhe taurinës. Kofein 32mg/100 ml. Përbërsit kryesor: ujë, acid limoni E330, CO2 min. 3gr/l, natrium-citrat E331, taurin (400 mg/l), ëmbëlsues: sweeteners, aroma kofein (320 mg/l), e ngjyrosur me E150c, E101, inositol (195mg/l), konzervans E211 dhe E202(240 mg/l).

Nuk preferohet konsumimi nga personat e ndjeshëm në kofein, grave shtatëzane dhe fëmijeve, personave të cilët kanë probleme me zemër. Nuk preferohet të konsumohet me alkool. *DRD Sasia e rekomanduar ditore 500 ml.Afati i pordorimit i shtypur në fundë të kanaqës.

 • Nuk përmban sheqer
 • Furnizon trupin me energji
 • Largon lodhjen dhe plogështinë
 • Simulon sistemin nervor dhe ngrit përqendrimin
 • Mundëson largimin e gjumit dhe ngrit fokusimin
 • Nuk përmban alkool
 • Ndihmon shoferët për vozitje të gjata

pyetje

Cila është saisa e rekomanduar ose e limituar e konsumit të Golden Eagle

Gjatë studimeve nuk është treguar ndonjë efekt anësore edhe kur është konsumuar në sasi të mëdha. Megjithatë kjo varet prej individëve dhe gjendjes së tyre shëndetësore.

Sasia e rekomanduar është 500 ml (2 kanaqe alumini) sepse nëse konsumoni më shumë, efekti i pagjumësisë do të zgjatet.

Kush e kontrollon cilësinë

Frutex SH.P.K. i kushton vëmendje të veçantë cilësisë dhe mbikqyrjes së saj, andaj për këtë qëllim ne kemi angazhuar shumë institute kompetente si mbikqyres të vazhdueshëm të cilësisë siç janë:

 • Instituti Austriak LAW GmbH
 • Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës
 • Instituti Bujqsor i Kosovës
 • dhe nga laboratori që operon në kuadër të fabrikës

 

A përmbajnë alkool produtet tjera nga Frutex

Jo. Asnjë nga produktet e kompanisë Frutex nuk përmbanë alkool

Ku prodhohet Golden Eagle dhe pijet tjera Frutex

Të gjitha pijet, përfshirë Golden Eagle, lëngjet Frutex dhe Relax prodhohen në Kosovë me teknologji moderne Italiane, Gjermane, Sllovene dhe Kanadeze

Më shumë informata

Për çdo kërkesë dhe pyetje që mund të keni rreth kompanisë ose produkteve tona, ju lutemi që të na kontaktoni dhe ne do të kemi kënaqësinë që t'ju përgjigjemi porosive tuaja. Na shkruani përmes faqes kontaktuese

NA KONTAKTONI

 

Produktet Tona

 

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.