Kontakt

044 119 925

Shqip

Haradinaj thotë se përfituesit më të mëdhenj

Haradinaj thotë se përfituesit më të mëdhenj të taksës ndaj Serbisë janë prodhuesit vendorë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se prodhuesit vendorë janë përfituesit më të mëdhenj nga mundësitë që i ka krijuar taksa 100 për qind ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnjë e Hercegovinës.

Haradinaj ka theksuar se Qeveria duhet të vazhdojë me politikat që fuqizojnë dhe mbrojnë prodhuesit dhe që ndërkombëtarizojnë etiketën Made in Kosova.

Këto deklarata Haradinaj i bëri pas takimit që ka pasur me pronarin e kompanisë Frutex, Shaqir Palushi.

Shkrimi i plotë:

“Prodhuesit vendor janë përfituesit më të mëdhenj nga mundësitë që ka krijuar taksa 100 për qind. Dëshmi e kësaj është edhe puna e kompanisë Frutex, prodhues i brendit Golden Eagle me pronar Shaqir Palushi, të cilin e prita sot në takim. Kjo kompani ka shtuar shitjen prej 30% në muajt e fundit, ka rritur eksportin në vendet europiane dhe në kontinentin Afrikan si dhe ka filluar investimet e reja, si mundësi të krijuara nga rritja e shitjeve dhe profitit. Prodhuesit si Kompania Frutex, me 160 të punësuar përveç që janë ndër kontribuuesit më të mëdhenj në ekonominë e vendit, kanë arritur që të ofrojnë kualitet në tregun e brendshëm dhe ndërkombëtar dhe të fitojnë besimin e konsumatorëve.Në këtë vit të ekonomisë, këto parametra, dëshmojnë qartë që Qeveria e vendit duhet të vazhdoj me politikat që fuqizojnë dhe mbrojnë prodhuesit tanë dhe që ndërkombëtarizojnë etiketën Made In Kosova”,(sic) ka shkruar Haradinaj në Facebook./Telegrafi/

 

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.