Kontakt

044 119 925

Relax Ice Tea

relax ice tea

Pije freskuese jo alkoolike e pagazuar nga ekstrakti i bimëve me aromë pjeshke. Përbërja: ujë, sheqer, lëng pjeshke nga lëngu i koncentruar (1.7%), acid(acid citrik), ekstrakt i çajit të zi, ekstrakt i maltit të elbit, aromë, antioksidantë(acid aksorbik), Konzrevansë E211 dhe E202 dhe ekstrakt i trëndafilit të egër. Materia e thatë min. 8%. E pasterizuar. Para përdorimit tundeni. Të ruhet në vend të errët dhe të thatë. Afati i përdorimit i shtypur në fund të kanaqës.

detajet

Pije freskuese jo alkoolike e pagazuar nga ekstrakti i bimëve me aromë pjeshke.. Prodhuar sipas standardeve më të larta të cilësisë. Ideale për konsum familjar. Kanaqja e tekonologjisë së lartë garanton freskinë e lëngut.

pyetje

A përmbanë sheqer

Po, lëngjet Relax përmbajnë sheqer 

Ku mund të blihet

Lëngjet tona mund ti gjeni në të gjitha marketet në Kosovë 

A përmbajnë gaz apo alkool

Jo, produktet e lëngjeve Relax nuk përmbajnë gaz dhe alkool 

A mund të kthehet kanaqja

Kanaqen nuk ka nevojë ta ktheni, megjithatë ndajeni si mbeturinë të riciklueshme 

Më shumë informata

Për çdo kërkesë dhe pyetje që mund të keni rreth kompanisë ose produkteve tona, ju lutemi që të na kontaktoni dhe ne do të kemi kënaqësinë që t'ju përgjigjemi porosive tuaja. Na shkruani përmes faqes kontaktuese

NA KONTAKTONI

 

Produktet Tona

 

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.