Kontakt

044 119 925

Kompania "Frutex" sot ka nënshkruar marrveshje me kompanin ”Bitien Corporation” nga Jordania.

Produktet Tona

 

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.