Kontakt

044 119 925

Shqip

Lëngjet

Lëngje nga nektari i frutave, disa prej tyre jo vetëm lëng, por 51% përmbajtje frutore dhe masë e dendur frutash vetëm në Relax . Frutex prodhon një numër të madh të lëngjeve nën emrin “Relax” . Në këtë familje të lëngjeve bëjnë pjesë të gjitha frutat e zakonshëm prej të cilave prodhohet lëngu cilësorë, falë teknologjisë moderne që operon si linje e veçantë në kuadër të Frutex.

Relax lëngje 200ml

Relax lëngje 1.5l

Relax lëngje 0.5l

Relax lëngje 1l

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.