Kontakt

044 119 925

Shqip

Pija nga Kosova ‘pushton’ marketet gjermane

 

Pija energjike prodhim i Kosovës, ‘Golden Eagle’, ka ‘pushtuar’ pothuajse gjysmën e tregut botëror. Kjo pije e cila pa dyshim që është tejet e dëshiruar nga qytetarët, shihet prezent edhe në një nga supermarketët me të fuqishme në tregun gjerman ‘Rewe”, ku paleta të shumta me pijen ‘Made In Kosova’ e cila prodhohet në Suharekë janë të prezantuara në brendësi të këtij supermarketi, me një cilësi dhe kualitet të lartë.

Prezenca e ‘Golden Eagle’ në tregun gjerman është lajm i mirë edhe për diasporën kosovare të cilët jetojnë në masë të madhe në Gjermani, e ku kanë mundësi që ti dhënë energji dhe relax  ditë se tyre me pijen që prodhohet në vendlindjen nga ata vine, Kosova.

Ndryshe,  suksesi i pijes energjike ‘Golden Eagle’  nuk kufizohet vetëm brenda territorit të Kosovës, këtë më së miri e tregon lista e vendeve të botës ku ajo eksporton, duke përfshirë tre kontinente, Evropë, Afrikë e Amerikë.

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.