Kontakt

044 119 925

Relax Portokall

relax Portokall

Përmbajtje frutash: 100%. Përbërsit: koncentrat i lëngut të portokallit, ujë, dhe L-Acid askorbik (E300).E pasterizuar. Para përdorimit tundeni.
Afati i përdorimit i shtypur në fund të kanaqës.

detajet

Lëng frutash i cilësisë së lartë me minimum 100% përbërje frutash. Prodhuar sipas standardeve më të larta të cilësisë. Ideale për konsum familjar. Kanaqja e tekonologjisë së lartë garanton freskinë e lëngut.

pyetje

A përmbanë sheqer

Po, lëngjet Relax përmbajnë sheqer 

Ku mund të blihet

Lëngjet tona mund ti gjeni në të gjita marketet kryesore në Kosovë 

A përmbajnë gaz apo alkool

Jo, produktet e lëngjeve Relax nuk përmbajnë gaz dhe alkool 

A mund të kthehet kanaqja

Kanaqen nuk ka nevojë ta ktheni, megjithatë ndajeni si mbeturinë të riciklueshme 

Më shumë informata

Për çdo kërkesë dhe pyetje që mund të keni rreth kompanisë ose produkteve tona, ju lutemi që të na kontaktoni dhe ne do të kemi kënaqësinë që t'ju përgjigjemi porosive tuaja. Na shkruani përmes faqes kontaktuese

NA KONTAKTONI

 

Produktet Tona

 

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.