Facebook Share Youtube Channel
Bashkohu me ne në Facebook
1 2 3 4 5
Ndihmë për konsumatorin 24h

Fondacioni Humanitar Golden Eagle ndanë bursa për Studime


Fondacioni Humanitar Golden Eagle në bashkëpunim me pijen energjike Golden Eagle fillon kampanjen për ndarjen e busrave për studime për vitin akademik 2015/2016.

Për çdo produkt të shitur të pijes energjike Golden Eagle do të ndahen 2 Cent për kampanjen.

Aplikacionin per Bursa mund ta shkarkoni nga linku i mëposhtëm.

Kurse aplikacionin e plotësuar ju mund ta dërgoni në email adresën: bursa@goldeneagle-ks.com

Paraprakisht shkarkoni kriteret për aplikim burse ku mund të shikoni kushtet për aplikim si dhe dokumentat e nevojshme.

Pas shkarkimit të aplikacionit, ju duhet ta mbushni atë në formën e shkruar ta skanoni dhe së bshku me dokumentet tjera që kerkohen ,(mund ti shikoni ne linkun KRITERET PËR APLIKIM BURSE) ti dergoni ne email adresen e shënuar mësipër.

Të drejt aplikimi kanë të gjithë studentat nga Kosova,Maqedonia,Shqipëria,Mali iZi, Lugina e Preshevës.

Afati i fundit për aplikim është deri më daten 30.10.2015

Kujdes dokumentat e pa kompletuara nuk do të shqyrtohen.

 

Golden Eagle - shije e energjisë!

Ushqejeni trupin tuaj me energji. Golden Eagle është pije ideale për furnizimin e trupit tuaj me energji dhe freski absolute. Prodhuar nga Frutex, Golden Eagle është e vetmja pije jo alkoolike që garanton vitalitet, duke shmangur lodhjen dhe gjumin si dhe ju ndihmon në ngritjen e përqendrimit në punë!Ushqejeni trupin tuaj me energji. Golden Eagle është pije ideale për furnizimin e trupit tuaj me energji dhe freski absolute.

 

Prodhuar nga Frutex, Golden Eagle është e vetmja pije jo alkoolike që garanton vitalitet, duke shmangur lodhjen dhe gjumin si dhe ju ndihmon në ngritjen e përqendrimit në punë!

Produktet

Disa nga produktet


Golden EagleRelax DredhzëRelax RrushRelax Vishnje
Relax PjeshkëRelax OrangeRelax MollRelax Ice Tea

Wallpapers të ngarkuara së fundmi

Relax Kalendar 2014 Golden Eagle Kalendari 2014 Golden Eagle Erotic Kalendari 2014 Golden Eagle Wallpaper 1024 x 768 Golden Eagle Wallpaper 1024 x 768 Golden Eagle Wallpaper 1024 x 768 Golden Eagle Wallpaper 1024 x 768 Golden Eagle Wallpaper 1024 x 768 Golden Eagle Wallpaper 1024 x 768 Golden Eagle Wallpaper 1024 x 768 Golden Eagle Wallpaper 1024 x 768 Golden Eagle Wallpaper 1024 x 768 Golden Eagle Wallpaper 1024 x 768

Video nga kanali ynë në YouTube